Personalia

Wim Koetsier

Wittenburgerweg 102 WASSENAAR

wkoetsier@wassenaar.nl

 

Gezin/Huishouden

Getrouwd met Mireille Soeters en wij hebben 3 kinderen, Anna (18), Daan (15) en Tommy (12).

 

Opleiding

Ik heb in Voorburg op de Groenschool gezeten en ben daarna naar het Zandvliet aan het Bezuidenhout in Den Haag gegaan. Omdat ik de graag de hele wereld wilde zien, ben ik mijnbouw in Delft gaan studeren en veel later ook nog finance aan de Universiteit van Amsterdam.

 

Werk/Vrijwilligerswerk

Na 25 jaar werken in de olie- en gasindustrie heb ik een jaar sabbatical genomen. Is ook makkelijk voor mijn vrouw, want die reist veel. Als vrijwilliger ben ik actief als penningmeester van hockeyclub HGC en zit ik in de jeugdcommissie van tennisclub Oud-Marlot.

 

Passies/Hobby’s

De familie en reizen. Ook sportliefhebber; tennis, golf en op zaterdagmiddag voetbal.

 

Waarom op de kandidatenlijst en waarom CDA?

Wij zijn redelijk nieuw in het dorp en wilden er niet alleen wonen, maar ook in participeren en daar is de lokale politiek een uitgelezen mogelijkheid voor. Ik ben al lang lid van het CDA, omdat ik de christelijke fundamenten onderschrijf, alsmede omdat het een partij in het midden is – soms een beetje naar links, dan weer een beetje naar rechts.

 

Persoonlijke betekenis van de slogan Wassenaarders Samen

Als individu krijg je gewoon minder voor elkaar dan met elkaar. En als je kijkt wat er nodig is om Wassenaar gaande te houden – sportclubs, zorg, scholen – kan dat alleen als je er met zijn allen je schouders onderzet en niet langs de kant toekijkt. En als je meedoet, heb je ook een directe stem in de toekomst.

 

Mooiste plekken in Wassenaar

Tennisclub Park Marlot. Daarnaast is voor mij het schoolplein van de Kievietschool een bijzondere plek, hier hebben we veel van onze nieuwe vrienden in Wassenaar ontmoet.

 

Motto

“Wassenaar verdient alleen het beste.”