Personalia

Jan van der Kleij (67)

Strandwal 147 WASSENAAR

janvdcley@ziggo.nl

 

Gezin/Huishouden

Gehuwd met Jenny en samen ouders van twee zonen en grootouders van een hele leuke kleindochter.

 

Opleiding

Basisschool St. Willibrordus in Wassenaar, MULO aan de Rooms Katholieke Ulo in Wassenaar. Vervolgens Bouwkunde A aan de BOB-opleidingen Zoetermeer. Verder verscheidene opleidingen op het gebied van sociale dienstverlening.

 

Waarom CDA?         

Het CDA is een stabiele partij, respectvol, niet te conservatief en niet te progressief.

 

Persoonlijke betekenis van de slogan Wassenaarders Samen

Gezamenlijk Wassenaar veilig, zelfstandig en groen te houden en daarnaast de sociale voorzieningen op peil te houden of te verbeteren.

 

Werk/Vrijwilligerswerk     

Gepensioneerd. Ruim veertig jaar werkzaam geweest bij de gemeente Wassenaar/Werkorganisatie Duivenvoorde en ruim zes jaar bij de Vereniging van Verf- en Drukinktfabrikanten (VVVF).

Daarnaast als vrijwilliger actief geweest als secretaris Interparochiële Caritas Wassenaar (ICW), het Rode Kruis Wassenaar, als penningmeester van Servicecentrum De Oosthof te Wassenaar, als bestuurslid van de Stichting Gehandicapten Wassenaar en tot slot als koster van Rooms Katholieke kerk St. Willibrordus te Wassenaar.

 

Passies/Hobby’s

Genieten van sportwedstrijden, zowel live als op tv, met name wielrennen, voetbal, en wintersport. Verder lees ik graag en doe ik stamboomonderzoek.

 

Mooiste plekken in Wassenaar

Meijendel is één van de mooiste plekken. Daarnaast is de van Zuylen van Nijeveltstraat, waar ik geboren ben, voor mij persoonlijk een bijzondere plek. Ik heb daar een fantastische jeugd gehad.

 

Motto

“Waar je kaal wordt, word je niet grijs en waar je grijs wordt, word je niet kaal.”

Dit is een uiting van positivisme.