Personalia

Daniëlle Starrenburg (46)

Zanderijlaan 25 WASSENAAR

dstarrenburg@wassenaar.nl

 

Gezin/Huishouden

Samenwonend met Alco, twee kinderen van 8 jaar en 6 jaar oud.

 

Opleiding

Lagere school en middelbare school in Leidschendam en ’s Gravenzande. Na het VWO ben ik Franse taal- en letterkunde gaan studeren en ook rechten, aan Universiteit Leiden.

 

Waarom op de kandidatenlijst en waarom CDA?

Mijn passie voor de publieke zaak heb ik al van huis uit meegekregen. Ondertussen heb ik al heel wat werkervaring opgedaan als jurist bij het Rijk. Het lijkt mij geweldig om mijn capaciteiten en mijn kennis ook in te zetten voor Wassenaar. Om ook voor ons dorp bezig te zijn met onderwerpen die onze gemeenschap aangaan en ertoe doen.

Het CDA is de partij die het beste past bij mij als persoon: met oog voor elkaar bouwen we samen aan de toekomst.

 

Persoonlijke betekenis van de slogan Wassenaarders Samen

Dat we, zoals hierboven gezegd, met oog voor elkaar samen aan de toekomst van Wassenaar bouwen.

 

Werk/Vrijwilligerswerk

Ik ben al jaren werkzaam als jurist bij het Rijk. Maar ik heb niet alleen juridisch werk gedaan. Zo ben ik ook secretaresse geweest, heb ik meegewerkt aan de invoering van een nieuwe database en aan verbetering van de informatievoorziening. Buiten het werk verleen ik graag hand- en spandiensten op school, bij de sportvereniging, en in de buurt.

 

Passies/Hobby’s

In mijn vrije tijd ga ik graag met gezin, familie en vrienden de natuur in, houd ik van gezelligheid met elkaar, ben ik vaak in de keuken te vinden en lees ik graag.

 

Mooiste plekken in Wassenaar

Meijendel en het Wassenaarse strand. Wij komen in deze prachtige omgeving graag samen tot rust. Daarnaast heeft Wassenaar een prachtig en gezellig dorpscentrum, waar alle voorzieningen die we nodig hebben dicht in de buurt zijn.

 

Motto

“Pluk de dag en maak er iets moois van!”