Personalia

Dymphna Vree-van Dam

Admiraal Helfrichlaan 15 WASSENAAR

dymphna.vree@gmail.com

 

Gezin/Huishouden

Gehuwd met Robbert en vier kinderen, waarvan drie getrouwd zijn en één samenwonend is. Verder heb ik zes kleinkinderen.

 

Opleiding

HBS-a afgerond, vervolgens een jaar rechten in Leiden gedaan en uiteindelijk de HBO opleiding röntgenlaborante afgerond.

 

Waarom CDA?

Ik ben nu al ongeveer twintig jaar lid van het CDA. Ik heb eerst een aantal jaren in het bestuur gezeten en heb daarna besloten om mij kandidaat te stellen als raadslid. Nu zit ik al ruim 11 jaar in de gemeenteraad.

 

Persoonlijke betekenis van de slogan Wassenaarders Samen

Momenteel is de maatschappij aan het individualiseren en wordt het steeds egocentrischer. Ik maak me daarom zorgen over de saamhorigheid. Daarom moeten wij als Wassenaarders samen gaan werken aan een Wassenaar waar we met zijn allen trots op kunnen zijn.

 

Werk/Vrijwilligerswerk

Ik heb in vele besturen geeten op school-, sport- en maatschappelijk gebied. Momenteel ben ik secretaris van de Trimbose Stichting Nederland, voorzitter oud-raadsleden bestuur, lid van de Raad van Toezicht SWZ en redactiecommissielid bij golfclub Rozenstein.

 

Passies/Hobby’s

Ik geniet ervan om op mijn kleinkinderen te passen. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd graag aan sporten, koken en lezen.

 

Mooiste plekken in Wassenaar

De Pauwlaan is toch wel één van de mooiste plekken in Wassenaar. Verder is het Wassenaarse strand ook een prachtige plek.

 

Motto

“Geen nare sfeer in Wassenaar creëren door rancunes en met zijn allen trots zijn op onze gemeente!”